Yitzhak Rabin: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: Mentri → Mantri, Menteri → Mantri (2)
(→‎Pranala njawi: ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri (2))
(ganti isi, replaced: Mentri → Mantri, Menteri → Mantri (2))
Rabin miyos ing [[Yerusalem]] ingkang mlebet pérangan wewengkon [[Palestina]] (tepatipun: [[Mandat Britania Palestina]]).
 
Salebetipun mangsa jabatanipun ingkang kaping kalih, panjenenganipun ngupados damel gayutan becik kaliyan [[Palestina]]. Margi upadosipun punika, nalika taun [[1994]] sesarengan [[Yasser Arafat]] lan MentriMantri Manca Nagari [[Shimon Peres]] panjenenganipun pikantuk [[bebungah Nobel Bedhamèn]]. Wonten sapérangan pihak ingkang nampik keras lelampahan perdamaianipun. Tanggal [[4 November]] [[1995]], panjenenganipun tiwas dipunbrondong [[pluru]] déning sesami [[Yahudi]] ing [[Tel Aviv]].
 
== Pranala njawi ==
{{succession box | before = [[Golda Meir]]| title = Ketua [[Parté Buruh Israèl|Parté Buruh]] |years=[[1973]]-[[1977]]| after = [[Shimon Peres]]}}
{{succession box | before = [[Golda Meir]]| title = [[Mahamantri Israèl]]|years=[[1974]]-[[1977]]| after = [[Menachem Begin]]}}
{{succession box|title=[[MenteriMantri Pertahanan Israèl]]| before=[[Moshe Arens]]| after=[[Yitzhak Shamir]]|years=[[1984]]-[[1990]]|}}
{{succession box | before = [[Yitzhak Shamir]]| title = [[Mahamantri Israèl]]|years=[[1992]]-[[1995]]| after = [[Shimon Peres]]}}
{{succession box|title=[[MenteriMantri Pertahanan Israèl]]| before=[[Moshe Arens]]| after=[[Shimon Peres]]|years=[[1992]]-[[1995]]|}}
{{succession box | before = [[Shimon Peres]]| title = Ketua [[Parté Buruh Israèl|Parté Buruh]] |years=[[1992]]-[[1995]]| after = [[Shimon Peres]]}}
{{end box}}
352.737

besutan