Rosetta: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Rintisan)
 
c
'''Rosetta''' utawa '''Rashid''' ([[Basa Arab]] <big><big>رشيد‎</big></big>) iku sawijining kutha palabuhan ing [[Dèlta Kali Nil]], [[Mesir]]. Kutha iki misuwur amerga ing kéné ing taun 1799 ditemokaké [[Watu Rosetta]], sawijining prasasti ing rong basa, yaiku [[basa Yunani]] lan [[basa Mesir]] ing rong aksara. Pedunung kutha iki kira-kira ana 60.000 jiwa.
 
[[Kategori:Kutha ing Mesir]]