Idham Chalid: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Menteri → Mantri (2), menteri → mantri
(→‎top: ganti isi, replaced: Perdana Menteri → Mahamantri (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: Menteri → Mantri (2), menteri → mantri)
 
|predecessor2 = [[Mursalin Daeng Mamangung]]
|successor2 = [[Adam Malik]]
|office3 = MenteriMantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat Republik Indonesia|MenteriMantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat
|order3 = 1
|term_start3 = [[6 Juni]] [[1968]]
|religion = [[Islam]]
}}
'''Idham Chalid''' ({{lahirmati|[[Satui, Tanah Bumbu|Satui]], [[Hindia Nèderlan]]|27|8|1921|[[Jakarta]]|11|7|2010}}) inggih punika salah satunggalipun pulitikus lan menterimantri [[Indonésia]] ingkang gadhah pangaribawa ing jamanipun. Panjenenganipun ugi aktif kegiyatan kaagamaan lan ugi naté njabat Ketua Tanfidziyah [[Nahdlatul Ulama]] wekdal taun [[1956]]-[[1984]].
 
==Cathetan suku==
348.872

besutan