Jakob Soemardjo: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Penghargaan: ganti isi, replaced: Menteri → Mantri
c (fix homoglyphs: convert Cyrillic characters in sad[ѐ]r[ѐ]ngipun to Latin)
(→‎Penghargaan: ganti isi, replaced: Menteri → Mantri)
 
== Penghargaan ==
Sumardjo, ingkang ados Guru Besar Sekolah Tinggi Seni Indonésia (STSI) Bandung punika, ing tigang taun urut-urutan, pikantuk anugerah kabudayan saking [[MenteriMantri Kebudayaan dan Pariwisata]] saking tigang esainpun ingkang dipunserat., inggih punika: “Kaula Gusti” ing taun 2004 ingkang seratanipun kapacak wonten ing Pikiran Rakyat, lajeng esai kanthi irah-irahan “Kebanggan Bernama Indonésia” ing taun [[2005]], saha “Amarah” ing taun [[2006]], ingkang kapacak wonten ing ariwarta [[Kompas]]. Kajawi punika, seratanipun ingkang kanthi irah-irahan “Trias Politika Sunda” ingkang kapcak wonten ing Pikiran Rakyat ugi mlebet nominasi.
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan