Azizullah Lodin: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Pamilihan Umum → Pilihan umum
(→‎top: ganti isi, replaced: Pamilihan Umum → Pilihan umum)
'''Dr. Azizullah Lodin''' ([[Basa Pashtun|Pashtun]]: '''داکترعزیزالله لودین''', lair ing [[Herat]], [[Afganistan]], [[1939]] - surut ing [[Amérika Sarékat]], [[4 Januari]] [[2015]], nalika surut umuré kira-kira 75 taun), iku sawijining pulitikus Afghanistan.<ref>[http://www.khaama.com/ex-afghan-anti-corruption-chief-passed-away-in-united-states-9206 Ex-Afghan anti-corruption chief passed away in United States]</ref> Dhèwèké ing taun 2009 njabat dadi Pangrèh Komisi PamilihanPilihan Umumumum Afganistan.
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan