Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
97 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Besutané TvOneIndonesia (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Wirjadisastra)
Tenger: Pengembalian
 
Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
 
== Wigati ==
* [[Panganggo:Wirjadisastra/Pratélan tembung wigati‎|Pratélan tembung wigati]]
 
== Paugeran sing perlu dipertal ==
62.864

besutan