Bakung, Blitar: Béda antara owahan

72 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| blank_name = Kodhe laladan<br>administrasi
| blank_info = {{#invoke:Wikidata|getRawValue|P2588|FETCH_WIKIDATA}}
| postal_code_type = Kodhe pos
| postal_code = 66163
}}
'''Bakung''' ([[aksara Jawa|Hanacaraka]]: {{jav|ꦏꦼꦕꦩꦠꦤ꧀ꦧꦏꦸꦁ}}, [[Pegon]]: کٚچَمَتَنْ بَکُڠْ), yaiku setunggal [[kacamatan]] ing [[Kabupatèn Blitar]]<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>, Provinsi [[Jawa Wétan]], [[Indonesia]]. ing kacamatan niki, enten [[Gua Embultuk]] ingkang dialiri dening lepen alami mawi [[Monumen Trisula]] uga [[Pantai Pangi]].
278

besutan