Kabupatèn Banyuwangi: Béda antara owahan

82 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
== Pamaréntahan ==
kabupatèn Banyuwangi ketata saking 2425 [[kacamatan]],---[[kalurahan]] lan---[[désa]]. Kacamatan-Kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:
{{col-css3-begin|3}}
* [[Bangorejo, Banyuwangi|Bangorejo]]
* [[Banyuwangi, Banyuwangi|Banyuwangi]]
* [[Blimbingsari, Banyuwangi|Blimbingsari]]
* [[Cluring, Banyuwangi|Cluring]]
* [[Gambiran, Banyuwangi|Gambiran]]
* [[Tegalsari, Banyuwangi|Tegalsari]]
* [[Wongsorejo, Banyuwangi|Wongsorejo]]
{{col-css3-end}}
 
== Uga delengen ==
278

besutan