Kabupatèn Situbanda: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
| settlement_type = [[Kabupatèn]]
| imagesize =
| image_seal = [[Gambar:Lambang-kabupaten-situbondo Kabupaten Situbondo.png|100px]]
| motto = Memayu Hayuning Tirta<br>'''ꦩꦼꦩꦪꦸꦲꦪꦸꦤꦶꦁꦠꦶꦂꦠ'''
| image_map = [[Gambar:Locator kabupaten situbondo.png]]
| mapsize =
| map_caption = Pernahé Situbandha ing [[Jawa Wétan]]
416

besutan