Batu Pahat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
besut
Tenger: Besutan sumber
(besut)
[[File:BatuPahatRiver01.jpg|thumb|Batu Pahat]]
 
'''Batu Pahat''' iku jeneng kutha lan dhistrik ing pérangan kulon praja [[Johor]], [[Malaysia]]. Mujur ing sisih kidul-wétan [[Muar]], kidul-kulon [[Kluang]], lor-kulon [[Pontian]] lan sisih kidul [[Segamat]]. Ing Batu Pahat dumunung monumèn "watu kang diukir" ing Dhataran Batu Pahat. Kutha Batu Pahat biyèn kaloka minangka Bandar Penggaram. Kutha iki kang ndunungididunungi 140.000 cacah jiwa, déné dhistrikdhistriké Batu Pahat kang ndunungi punjuldidunungi 300.000 luwih cacah jiwa. Batu Pahat misuwur kanthi pangananolahan asilpanganan segara, masakanolahan lokal lan wisata blanja. Papan blanja kabesargedhé dhéwé ing Batu Pahat antaranéya iku ''''The Summit Parade''''.
 
{{Johor}}
3.621

besutan