Bocah: Béda antara owahan

155 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (alihkan cithakan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
[[Gambar:1019 Bhutan - Flickr - babasteve.jpg|jmpl|Bocah]]
'''Bocah'''( anak kecil yang lucu) .
'''Bocah''' (krama: '''laré''') utawa '''anak''' iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo [[wong tuwa]]. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.
 
{{Stub}}
Naraguna anonim