Bocah: Béda antara owahan

155 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Mbalèkaké owahan 1451255 déning 180.254.139.151 (rembugan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(Mbalèkaké owahan 1451255 déning 180.254.139.151 (rembugan))
Tenger: Pawurungan
[[Gambar:1019 Bhutan - Flickr - babasteve.jpg|jmpl|Bocah]]
'''Bocah''' (krama: '''laré''') utawa '''anak''' iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo [[wong tuwa]]. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.
'''Bocah'''( anak kecil yang lucu) .
 
{{Stub}}