Perpustakaan Universitas Leiden: Béda antara owahan

referensi -> rujukan
(Digawé kanthi mertal kaca "Leiden University Library")
 
(referensi -> rujukan)
Ing taun 1864, salinan katalog urut abjad perpustakaan ing Leiden saka 1575--1860 rampung; ora tau katon dicithak. Para pamaca padha bisa takon dhaptar abjad saka perpustakaan Leiden sing dijenengi ''Leidse boekjes''. Sistem iki digunakaké nganti 1988.
 
== ReferensiRujukan ==
{{reflist|33em}}
5.602

besutan