Gamba Osaka: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ateses -> ateges
(→‎top: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah)
(ateses -> ateges)
{{nihongo|'''Gamba Osaka'''|ガンバ大阪}} minangka klub bal-balan [[Jepang]] ingkang main ing divisi 1 [[J-League]]. Tim punika gadhah markas ing wewengkon [[Suita]], [[Prefektur Osaka]], [[Jepang]]. Jumeneng rikala taun [[1980]] déning [[Panasonic Corporation]].<ref>{{ja}}http://www.gamba-osaka.net/ Situs resmi Gamba Osaka</ref>
 
Gamba ateges "samparan" wonten ing [[basa Italia]], ugi minangka singedan saking tembung {{nihongo|gambaru|頑張る}} ingkang wonten ing salebeting basa Jepang atesesateges "ngupaya kanthi tumenen sanget."
 
== PrestasiPrèstasi ==
{| {{prettytable}}
|-
|}
 
== Cathetan sukuRujukan ==
{{reflist}}
* {{en icon}} [http://soccernet-akamai.espn.go.com/team?id=7102&cc=5901 Jadwal di ESPN]
5.602

besutan