Kapalapada: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
}}
 
'''Kapalapada''' ya iku anggota [[filum]] [[moluska]]. Tuladhané kayatakabehékaya ta [[gurita]], [[nus]], lan [[sotong]]. Jenengé duwé teges "endas ing sikil"— dijupuk saka ciriné kéwan kang kusus ya kuwi duwé '''[[tentakel]]''' ning pinggiré endasé, kang gunané kanggo tangan lan sikil. Ilmu kang njlèntrèhaké Kapalapada dijenengi ngèlmu '''teutologi''' (''theutology'', "ngèlmu babagan nus"), lan kagolong ing cabang saka '''[[malakologi]]'''.
 
Kapalapada duwé utek kang bisa tuwuh apik lan ana uga jinisé sing moncèr pangelingé, lan bisa sinau.
238

besutan