Kapalapada: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Jadinegara ngalih kaca Cephalopoda menyang Kapalapada: Ngetrepake karo ukara remit sing wis dilihbasa
c
c (Jadinegara ngalih kaca Cephalopoda menyang Kapalapada: Ngetrepake karo ukara remit sing wis dilihbasa)
238

besutan