Cephalopoda: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Jadinegara ngalih kaca Cephalopoda menyang Kapalapada: Ngetrepake karo ukara remit sing wis dilihbasa
(Jadinegara ngalih kaca Cephalopoda menyang Kapalapada: Ngetrepake karo ukara remit sing wis dilihbasa)
Tenger: Alihan anyar
 
(Ora ana béda)
238

besutan