Wikipedia:Ringkesan: Béda antara owahan

2.122 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Mbalèkaké owahan 1450775 déning 187.254.0.222 (rembugan))
Tenger: Pawurungan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Nalika [[Wikipedia:Nyunting kaca|nyunting]] sawijining artikel ing [[Wikipedia]], ana sawijining kothak kothong kang dilabel "Ringkesan" pas sangisoré kothak teks. Wanguné kaya mangkéné:
 
:[[Image:Edit_Summary-2.png|Kotak teks Ringkasan]]
 
Kothak iki dikarepaké minangka cathetan ringkes ngenani owah-owahan apa kang nembé diayahi. Teks kang tinulis ing kéné, maksimal 200 aksara, bakal muncul jroning kaca ''Owah-owahan'', ing sajarah kaca (sajarah penyuntingan kaca kasebut), jroning kaca ''[[m:MediaWiki User's Guide: Diff|diff]]'', lan ing ''[[meta:MediaWiki User's Guide: Using the Watchlist|daftar pilihan]]'' panganggo kang lagi mantau artikel kasebut. Delengen '''[[m:Help:Edit summary]]''' kanggo informasi luwih jangkep ngenani fitur iki.
 
Kanthi anané ringkesan iki, panganggo liya bakal luwih gampang jroning mriksa, lan ndeleng kaca ing kaca [[Astamiwa:Owah-owahan|owah-owahan]].
 
Supaya digatèkaké conto ing ngisor iki, bisa dipirsani bédané antara ngisi ringkesan panyuntingan lan ora ngisi ringkesan panyuntingan ing kaca owah-owahan:<br>
 
'''Ngisi ringkesan panyuntingan''':<br><br>
{{rc|Bm|01:35|Tasmania, Australia|*drew|(alih)}}<br>
{{rc|&nbsp;&nbsp;|01:30|Amir Hamzah, Tengku|IvanLanin|ubah format, beri kategori}}<br>
{{rc|&nbsp;&nbsp;|01:09|Daftar Tokoh Jerman|StephenSuleeman|Kanselir Jerman (setelah PD II)}}<br>
{{rc|Bm|00:55|Bicara Pengguna:202.69.101.147|*drew|(test)}}<br>
{{rc|&nbsp;m|00:54|1|Chlewey|(robot Adding: als, an, ar, az, be, ga, hu, ms, nap, sq, uz)}}<br>
 
'''Ora ngisi ringkesan panyuntingan''':<br><br>
{{rc|Bm|01:35|Tasmania, Australia|*drew|}}<br>
{{rc|&nbsp;&nbsp;|01:30|Amir Hamzah, Tengku|IvanLanin|}}<br>
{{rc|&nbsp;&nbsp;|01:09|Daftar Tokoh Jerman|StephenSuleeman|}}<br>
{{rc|Bm|00:55|Bicara Pengguna:202.69.101.147|*drew|}}<br>
{{rc|&nbsp;m|00:54|1|Chlewey|}}<br>
 
Bisa dipirsani yèn kanthi ngisi ringkesan, bisa nggampangaké panganggo liya mirsani owah-owahan apa waé kang diayahi ing saben artikel. ([[Pitulung:Daftar cekakan kang dipigunakaké ing ringkesan suntingan|delengen uga daftar cekakan kang sering dipigunakaké ing ringkesan suntingan]]).
 
==Ringkesan suntingan otomatis==
 
Naraguna anonim