Holland Lor: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
update
(update)
| 61
|-
|align-center colspan=2|<center>'''Babagan administratif'''</center><br />[[Gambar:Municipalities North 2018-P07-Noord-Holland numbers.svgjpg|240px|center]]
|-
|}
''''Holland Lor''' utawa '''Noord-Holland''' ing [[basa Walanda]], iku provinsi [[Walanda]]. Provinsi iki papané ana ing sisih lor-kulon Walanda. Kutha krajan Holland Lor iku [[Haarlem]]. Kutha-kutha liyané kalebu kutha krajan [[Walanda]], [[Amsterdam]], [[Hilversum]], [[Den Helder]], [[Alkmaar]], [[Zaandam]], lan [[Hoorn]].
 
== Géografi ==
151

besutan