Flevoland: Béda antara owahan

147 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
+
(kat)
(+)
| 6
|-
|align-center colspan=2|<center>'''Babagan administratif'''</center><br />[[Gambar:GemeentenFlevolandNrs2018-P12-Flevoland.pngjpg|240px|center]]
|-
|}
 
'''Flevoland''' iku [[provinsi]] ing [[Walanda]]. Kutha krajané [[Lelystad]]. Provinsi iki provinsi sing anom dhéwé ing [[Walanda]]. Keputusané dijupuk ing [[27 Juni]] [[1985]] lan ditindakaké ing [[1 Januari]] [[1986]]. Flevoland iku wewengkoné mèh kabèh [[banyu]] sing digaringaké ([[basa Walanda]]: ''[[polder]]'') kejaba rong manten pulo cilik: [[Urk]] lan [[Schokland]].
 
== Gemeente ==
[[Gambar:GemeentenFlevolandNrs.png|150px]]
 
# [[Almere]]
# [[Dronten]]
# [[Lelystad]]
# [[Noordoostpolder]]
# [[Urk]]
# [[Zeewolde]]
 
 
{{GemeentenFlevoland}}
151

besutan