Bandhar udara Malpensa: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
ejaan
(→‎top: éjaan, replaced: pedunung → sing ndunungi)
(ejaan)
 
Ing taun 2015 bandhar udara iki ngurusi 18.582.043 panumpang;<ref name="Assaeroporti">[http://www.assaeroporti.com/statistiche/ Associazione Italiana Gestori Aeroportuali]</ref> ing taun iki urutané kaping 28 minangka bandhar udara sing ramé dhéwé ing Éropah. Nganti taun 2008, Malpensa iku pangubung wigati kanggo Alitalia, maskapé nasional Italia. Malpensa lan Fiumicino, bandhar udara Roma, panggah dadi bandhar udara sing ramé dhéwé kanggo panumpang internasional, barang amotan lan kargo.
 
== RéferènsiRujukan ==
{{reflist}}
 
5.602

besutan