Marmer Ireng Ashford: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
referensi -> rujukan
(→‎Géologi: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(referensi -> rujukan)
Watu kapur saged dipunéwahi mawi mesin bubut kanggé damel guci, pang lilin, lan barang-barang sanèsipun ingkang sami. Utawi dipungraji kanggé ngasilaken barang ingkang alus, rata kados obelisk lan ''pemberat kertas''. Musiyum lan Gladri Seni Derby gadhah kolèksi barang-barang utawi calon barang saking Marmer Ireng Ashford, pikantuk saking bengkel kagunganipun kulawarga Tomlinson. Kalebet ing mriku tugelan ingkang dipunsiapaken minangka lapisan dhasar saking marmer ireng. Tugelan mau awujud [[kembang]] mawi kelopak gangsal (''forget-me-not'' génus ''myosotis'') lan kembang [[bakung]] gunung (''Convallaria majalis'') ingkang paling kathah wonten. Watu-watu werni dipunlapisaken ing marmer ireng kalebet watuan mineral werni klawu, biru lan ungu ingkang kapanggihaken saking [[Monyash]], "rosewood" saking Nettler Dale ing [[Sheldon]] ingkang ngandhut lapisan abang lan putih, watuan [[barit]] ngasilaken manéka variasi sanèsipun <ref name="genuki"/> lan watuan [[florit]] ''Blue John'' saking[[Castleton, Derbyshire|Castleton]] ngasilaken warna ungu lan kuning saking [[Crich]],<ref>[http://www.aboutderbyshire.co.uk/cms/11/ashford-black-marble.shtml Ashford Black Marble],</ref> déné watuan ''"Birds-Eye"'' gadhah désain saking fosil ingkang dipunkandhut. Watuan mineral ingkang langka kawéntar minangka ''"Duke's Red"'' dipunsimpen wonten ing [[Chatsworth House]].<ref name="genuki"/>.
 
== Cathetan sukuRujukan ==
{{reflist}}
 
5.602

besutan