Nissan Silvia: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
cathetan suku -> rujukan
(ganti isi, replaced: bentuké → dhapuré (2))
(cathetan suku -> rujukan)
 
Ana telu wujud dhasar kang digawé ing platform S13 ya iku Coupe, Fastback, lan Convertible.<ref name="internet1"/> Modhél kang unik ya iku Sileighty ya iku Fastback kang nggunakaké pérangan ngarep kanthi wujud [[Silvia Coupe]] lan lampu ngarep kang dhapuré kothak.<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan sukuRujukan ==
{{reflist}}
 
5.602

besutan