Injil Matius: Béda antara owahan

120 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Katrangan Buku Matéus
(Kategori)
(Katrangan Buku Matéus)
'''Injil Matius''' iku kitab kapisan Injil Prajanjian Anyar. Ing kitab iki sarasilah Gusti [[Yesus]] minangka sawijining [[priyayi]] saka trah [[Dawud]] dipratélakaké. Injil iki kalebu Injil [[sinoptis]].
 
* (Jawa) [https://www.jw.org/jv/publikasi/vidheo/#jv/mediaitems/BibleBooks/pub-nwtsv_400_VIDEO Katrangan Buku Matéus]
 
{{Alkitab}}
2

besutan