Wirjadisastra

Gabung 20 Oktober 2010
72 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
Sugeng rawuh! Matur nuwun sampun mampir ing kaca punika. Kula admin wonten ing Wikipédia punika. Manawi wonten pitakèn, usulan, panyuwun-tulung, panjenengan kasumanggakaken sesambetan kaliyan kula.
 
== Rondha ==
* [[:Kategori:Kaca kang lagi kabesut gedhèn-gedhèn‎]]
 
== Wigati ==
62.864

besutan