Temulawak: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Morfologi: ganti isi, replaced: Mahkota → Makutha
(ganti isi, replaced: Rempah-rempah → Bumbon crakèn, rempah-rempah → bumbon crakèn, Tanduran → Tuwuhan (2), tanduran → tuwuhan (6))
(→‎Morfologi: ganti isi, replaced: Mahkota → Makutha)
 
* Kembang
 
Temulawak duwé [[kembang]] kang dhapuré nggrombol, cendhak lan amba, wernané [[putih]] utawa kuning tuwa lan bongkot kembangé wernané ungu.<ref name="internet3"/> Kembang majemuk dhapuré ''bulir'', bunder dawa, dawané 9–23&nbsp;cm, ambané 4–6&nbsp;cm. Kembang thukul kanthi cara giliran saka kantong-kantong godhong pengayom kang gedhé lan manéka warna ukurané uga wernané.<ref name="internet3"/> MahkotaMakutha kembang wernané abang, dhapuré [[tabung]] (silinder) kanthi dawa 4,5&nbsp;cm, mekrok ing wayah ésuk lan alum nalika soré.<ref name="internet3"/>
 
== Fisiologi ==
351.333

besutan