Kenari (manuk): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎Jinis: ganti isi, replaced: mahkota → makutha
(→‎Jinis: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(→‎Jinis: ganti isi, replaced: mahkota → makutha)
# [[Kenari Cinnamon]], punika mèmper kaliyan Kenari [[Norwich]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet4"/> Manuk punika gadhah [[wulu]] ingkang [[kandel]] lan wujud ingkang sarwa [[bunder]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Border]], jinis punika ingkang paling misuwur ing kalangan kenari sanèsipun.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Manuk jinis punika asalipun saking [[Cumberland Fancy]], lan saking [[Sempadan]] [[(Border)]] antawisipun [[lnggris]] lan [[Scotland]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Wujudipun bunder sadaya manawi dipuntingali saking pundi kemawon.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawanipun namung ngantos [[14]] cm.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari Lancashire]], punika jinis paling ageng ing nagara [[Inggris]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet4"/> Jaman sapunika Kenari spésies jinis punika ugi angèl dipuntemoni.<ref name="Internet3"/> Manuk jinis punika namung katingal manawi nembé ngempal kaliyan jinis kenari sanèsipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Pratandha jinis kenari punika gadhah [[mahkotamakutha]] utawi jambul ingkang dipunwastani [[Lancashire Coppy]].<ref name="Internet3"/> Ingkang wujudipun bunder ingkang dipunwastani [[Lancashire Plain Head]].<ref name="Internet3"/>
# [[Kenari Gloster]], kenari jinis punika paling alit saking jinis kenari sanèsipun.<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> Dawanipun boten langkung [[11]]cm.<ref name="Internet5">[http://burungkicauan.net/ciri-kenari-f1/](dipunundhiuh tanggal 26 April 2011)</ref><ref name="Internet3"/> Kenari Gloster warnanipun kuning lan wulunipun warna [[pethak]] semu [[ijem]] sami kaliyan [[buntutipun]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> ing [[sirah]] wonten ingkang gadhah [[jambul]] wonten ugi ingkang boten gadhah [[jambul]].<ref name="Internet3"/> Manuk jinis punika ingkang boten gadhah jambul saged dipunwastani [[Consort]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
# [[Kenari London Francy]], punika jinis kenari ingkang paling [[sepuh]] lan ugi sampun [[cures]].<ref name="Internet1"/><ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [5] Manuk jinis punika saé sanget wujudipun.<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/> [[Wulu]] lan [[buntutipun]] werni semu [[emas]] lan rerenggan warni [[cemeng]].<ref name="Internet3"/><ref name="Internet4"/>
348.872

besutan