Wewengkon: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: batas → wates)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
 
'''Wewengkon''' iku laladan kang dikuwasani utawa dadi [[teritorial]] saka sawijiningsiji [[kadhaulatan]]. Ing jaman biyèn, sawijiningsiji wewengkon asring dikubengi déning wates-wates kondhisi fisik alam, upamané [[kali]], [[gunung]], utawa [[segara]]. Ewadéné sawisé mangsa [[kolonialisme]], wates-wates mau digawé déning nagara kang njajah laladan mau, lan sabanjuré kanthi anané [[nagara bangsa]], istilah kang luwih umum dipigunakaké ya iku wates nasional.
 
== Uga delengen ==
348.872

besutan