Pop: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2)
(→‎top: éjaan, replaced: ngarujuk marang → tegesé)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
'''Pop''' bisa tegesé:
 
* [[Pop (musik)]], sawijiningsiji sub aliran genre [[musik]] populèr.
* ''[[Pop art]]'', sawijiningsiji obahan kasenian sing muncul ing dasawarsa [[1950-an]].
* [[Pop (album)]], album musik taun [[1997]] saka [[U2 (band)|U2]].
 
352.737

besutan