Massa atom: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: kahanan → kaanan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
'''Massa atom''' saka [[unsur kimia]] ya iku [[massa]] sawijiningsiji [[atom]] ing kaanan meneng, lumrahé dinyatakaké sajeroning [[ékan massa atom]]. Massa atom sok disinonimaké karo massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Sanadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga aji-aji mau bisa arupa rata-rata bobot saka massa kabèh [[isotop]] unsur, utawa massa saka sawijiningsiji isotop waé.
 
== Pranala njaba ==
352.730

besutan