Kanonisasi: Béda antara owahan

12 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2)
(→‎Pranala njaba: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
{{otheruses4|proses santofikasi|kanonisasi Alkitab|Kanon Alkitab}}
'''Kanonisasi''' arupa sawijiningsiji prosès ndadèkaké sawijiningsiji wong dadi [[santo]] lan nglibataké pambuktèn yèn kandhidat wis nglakoni urip sing layak dadi santo. Iki dilakokaké déning [[Katulik Roma]] lan [[Ortodoks Wétan]], lan uga [[Ortodoks Oriental]].
 
== Pirsani uga ==
352.737

besutan