Menara: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: Ananging → Nanging)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
[[Gambar:Eiffel Tower 20051010.jpg|thumb|250 px|Menara Eiffel, [[Prancis]] ]]
 
'''Menara''' inggih punika struktur damelanipun [[manungsa]] ingkang dhuwuripun langkung saking [[lébar]]ipun. Menara punika dipunyasa minangka sawijiningsiji ''mercu tanda'' ingkang dipunyasa kanthi éndah sesawanganipun. Nanging ancasing menara inggih punika kanggé njagi papan saha [[lemah]].
 
== Étimologi ==
352.737

besutan