Kapal: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
c (ganti tembung using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
 
*[[Baita]] utawa piranti transportasi gedhé ing [[banyu]]
*[[Jaran]] sawijiningsiji kéwan saka ''génus'' ''equidae''
 
{{disambig}}
352.737

besutan