Padunung: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎Padunung donya: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
[[Gambar:Takeshita street view.jpg|thumb|Dalan kang kebak kang ndunungi Jepang, nagara kanthi kapadhetan kang ndunungi kang dhuwur banget]]
[[Gambar:Worldpopulationgrowth-billions.jpg|thumb|Proyeksi tuwuhing kang ndunungi donya abad iki]]
'''Padunung''' sawijiningsiji [[nagara]] utawa laladan bisa dipérang dadi rong pangertèn:
* Wong kang manggon ing laladan mau
* Wong kang kanthi ukum '''duwé hak''' manggon ing laladan mau, utawa duwé surat resmi kanggo manggon ing kana, nanging milih manggon ing laladan liya.
352.737

besutan