Injil Matius: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(Katrangan Buku Matéus)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
'''Injil Matius''' iku kitab kapisan Injil Prajanjian Anyar. Ing kitab iki sarasilah Gusti [[Yesus]] minangka sawijiningsiji [[priyayi]] saka trah [[Dawud]] dipratélakaké. Injil iki kalebu Injil [[sinoptis]].
 
* (Jawa) [https://www.jw.org/jv/publikasi/vidheo/#jv/mediaitems/BibleBooks/pub-nwtsv_400_VIDEO Katrangan Buku Matéus]
[[Kategori:Prajanjian Anyar]]
[[Kategori:Injil]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan