Yugoslavia: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(Replacing Flag_of_SFR_Yugoslavia.svg with File:Flag_of_Yugoslavia_(1946–1992).svg (by CommonsDelinker because: File renamed: added dates).)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
<table align="right"><tr><td>[[Gambar:Flag of Yugoslavia (1946–1992).svg|250px]]</td></tr></table>
 
'''Yugoslavia''' (tegesé "Slavia Kidul") iku minangka sawijiningsiji [[nagara]] sing naté ana ing laladan [[Balkan]], ing sisih kidul-wétan [[Éropah]], saka taun [[1918]] nganti taun [[2003]]. Sadurungé nagara ini arupa nagara [[fédheral]] sing dumadi saka praja-praja ya iku [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Slovenia]], [[Kroasia]], [[Bosnia-Herzegovina]], [[Makedonia]] sarta loro laladan otonomi mirunggan [[Kosovo]] lan [[Vojvodina]]. Nagara iki kutha krajané [[Beograd]].
 
[[Gambar:Breakup of Yugoslavia.gif|thumb|Wewengkon Yugoslavia]]
352.737

besutan