Badan: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
c (→‎top: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
'''Badan''' ya iku pérangan fisik materi manungsa utawa [[kéwan]], kang bisa dikontrasake karo [[roh]], [[sipat]], lan [[tindak tanduk]]. Badan kerep digunakaké ing konteks ''[[penampilan]]'', [[kasarasan]], lan [[kepatèn]]. Badan sawijiningsiji wong kang wis mati diarani '''mayit'''. Badan kéwan kang wis mati diarani '''bathang'''.
 
Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani [[anatomi manungsa|anatomi]].
352.737

besutan