Associated Press: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q40469)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
[[File:Associated_Press_logo_2012.svg|thumb|Logo Associated Press]]
 
'''Associated Press''' iku sawijiningsiji kantor berita nirlaba sing dumunung ing [[Amérika Sarékat]]. Kantor iki diadegaké ing sasi Mei 1846 ing [[New York City|New York]].
 
[[Kategori:Kantor berita]]
352.737

besutan