Konsumsi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
'''Konsumsi''', saka [[basa Walanda]] ''consumptie'', ya iku kagiyatan sing tujuané ngurangi utawa ngentèkaké daya guna sawijiningsiji benda, arupa barang utawa jasa, kanggo nyukupi kabutuhan lan kapuasan kanthi langsung.
 
== Pirsanana uga ==
352.737

besutan