Mubah: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎Uga delengen: ganti isi, replaced: Sunnah → Sunat)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
'''Mubah''' iku status [[hukum]] tumrap sawijiningsiji aktivitas sajeroning jagad [[Islam]]. Aktivitas kang mawa status hukum mubah olèh dilakoni, malah kepara kaprayogakaké (sifaté préntah), nanging ora ana janji ganjaran pahala. Hukum iki dicakaké luwih ing prakara kadonyan.
 
== Conto aktivitas ==
352.737

besutan