I Makabe: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: kabawah déning → dibawahi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
'''I Makabe''' iku sawijiningsiji kitab [[Deuterokanonika]] [[Alkitab]]. Dadi tegesé ora ana asliné ing [[basa Ibrani]]. Anané mung alihbasané ing [[basa Yunani]]. Kitab iki katonané katulis ing sakiwa-tengené taun [[100 SM]], sawisé ana nagara Yahudi kang mardika manèh.
 
Kitab iki isiné dipara dadi 16 sargah (bab).
352.737

besutan