Ijma: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: perkara → prakara)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
{{Ushul fiqih}}
'''Ijma'''' iku tegesé kesepakatan, yakuwi kesepakatan para ulama sajeroning ngukuhaké sawijiningsiji hukum sajeroning agama alandhesan [[Al-Qur'an]] lan [[Hadits]] ngenani sawiji prakara kang kedadéyan.
 
== Uga delengen ==
351.333

besutan