Istanbul: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
[[Gambar:Istanbul collage 5555.jpg|thumb|260px|Istanbul]]
[[Gambar:Istanbul and Bosporus big.jpg|thumb|220px|Gambar Istambul dan [[Bosporus]] kang dijupuk saka citra satelit]]
Kanthi populasiné kang kurang luwih 11 nganti 15 yuta, Istanbul dadi kutha kang paling padhet kang ndunungi Turki lan ngrupaaké salah sawijiningsiji kutha gedhé dhéwé ing [[Éropah]]. Kutha iki uga dadi kutha krajan administratif
Provinsi Istanbul.
 
352.730

besutan