William Golding: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: Seda → Séda)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
Dhèwèké sinau ana [[Marlborough Grammar School]], banjur ana [[Brasenose College]], [[Oxford]], lulus taun [[1935]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
Sawisé makarya ana pemukiman lan perusahaan teater, dhèwèké dadi kepala sekolah ana [[Bishop Wordsworth's School]], [[Salisbury]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
Taun [[1940]], dhèwèké mèlu [[Royal Navy]] nglelebake kapal perang [[Bismark]] [[Jerman]], lan mènèhi komando sawijiningsiji peluncuran roket nalika invasi [[Perancis]] taun [[1944]].<ref name="SWG bc"/>
Sawisé perang, dhèwèké mulang manèh ana Bishop Wordsworth's School nganti [[1961]].<ref name="SWG bc"/><ref name="SWG np"/>
 
352.737

besutan