Normandia: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: sawijining → siji
c (Bot: Migrasi 44 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q15878)
(ganti isi, replaced: sawijining → siji)
[[Gambar:Normandy map.png|jmpl|200px|Peta Normandia]]
'''Normandia''' iku sawijiningsiji wewengkon [[géografi]]s ing [[Prancis]] pérangan lor kang wewatesan karo [[Selat Inggris]] ing sisih lor. Pérangan [[Haute-Normandie]] kapérang saka ''[[département]]'' [[Seine-Maritime]] lan Eure, sauntara pérangan [[Basse-Normandie]] kapérang saka [[Orne]], [[Calvados]], lan [[Manche]].
 
Normandia dipanggoni déning 3,2 yuta wong kanthi kapadhetan 107 jiwa per [[Kilometer|km]]², ing sangisoré kapadhetan nasional Prancis nanging ing sapérangan kawasan, kapadhetané nganti 145. Kutha-kutha mligi ya iku [[Rouen]], [[Le Havre]], [[Caen]], lan [[Cherbourg-Octeville]].
* [http://www.offrench.net/photos/gallery-6.php Galeri foto Normandia]
* [http://www.Omaha-Beach.Org D-Day 6.6.1944]
{{eropah-stub}}
 
[[Kategori:Prancis]]
 
 
{{eropah-stub}}
 
[[af:Normandië]]
352.737

besutan