Gènus: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
c (→‎top: ganti tembung, replaced: genus → génus using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
'''Gènus''' iku wangun panglompokan ing klasifikasi kauripan. Anggota-anggota gènus duwé pepadhan [[morfologi]] lan kekerabatan sing cerak. Ing sistem [[tatajeneng biologi|tatajeneng binomial]], jeneng sawijiningsiji spesies makluk urip kapérang saka rong tembung: jeneng genusé (diwiwiti kanthi huruf kapital) lan jeneng panunjuk spesiesé. Contoné, ''Homo sapiens'', jeneng ilmiah kanggo spesies manungsa [[modhérn]], nandhakaké manawa manungsa modhérn kagolong ing génus ''Homo''.
 
[[Kategori:Klasifikasi biologi]]
352.737

besutan