Oyod: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: tanduran → tuwuhan (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
[[Gambar:Koreni-00.JPG|thumb|right|Oyot sawijiningsiji [[wit]]]]
Ing tuwuhan vaskuler, '''oyod''' utawa '''oyot''' iku [[organ]] [[tuwuhan]] kang racaké kependhem ing ngisor lapisan [[lemah]]. Iki dudu pakem, amarga ana oyod kang aerial (tuwuh ing ndhuwur lapisan lemah) utawa aerating (tuwuh sadhuwuré lemah utawa mligi ing ndhuwur [[banyu]]). Apa manèh, [[batang (organ tuwuhan)|batang]] kang racaké wiwit ing ngisor lemah iku uga ora mesthi (deleng rhizome).
 
348.872

besutan