Wirama: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
[[Gambar:Barlines.svg|right|thumb|400x400px|Types of bar lines]]
Ing [[notasi musik]], '''wirama''' iku pérangan wektu sing magepokan karo thuthukan (musik). Saben thuthukan ngudharaké pètungan tinamtu sawijiningsiji not sing kakurung garis ngadeg (vertikal) ing not balok. Mérang musik sajeroning wirama dadi pathokan kanggo nywaraké lelagon. Dadiné, wiyaga luwih gampang maca cathetan musik.<ref name="ChordWizard">{{Cite web|last = ChordWizard Software|title = www.howmusicworks.org|url = http://www.howmusicworks.org/504/Meter-and-Rhythm/BarMeasure-Divisions|accessdate = 11 September 2012}}</ref> <span class="cx-segment" data-segmentid="12"></span>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan