Genova: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(éjaan, replaced: bagéan → pérangan, Padunungé → Sing ndunungi)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
'''Genova''' utawa '''Genoa''', iku sawijiningsiji [[kutha]] kang dumunung ing [[Provinsi Genova]], [[Italia]] pérangan kulon. Sing ndunungi cacah 585.000 jiwa ([[2005]]).
 
== Uga delengen ==
350.349

besutan