Alalak Padang, Cintapuri Darussalam, Banjar: Béda antara owahan

→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
Tenger: Besutan sumber
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
| kapadhetan =-
}}
'''Alalak Padang''' iku sawijiningsiji [[désa]] ing [[Kacamatan]] [[Cintapuri Darussalam, Banjar|Cintapuri Darussalam]], [[Kabupatèn Banjar]], Provinsi [[Kalimantan Selatan]], [[Indonésia]]. Sakdurunge mlebu wilayah [[Simpang Empat, Banjar|Simpang Empat]].<ref>http://www.kemendagri.go.id/media/filemanager/2018/02/01/6/3/63.kalimantan_selatan.fix.pdf</ref>
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan